3M Wrapfolie 2080 Gloss

Breng een schitterende glans over je auto met 3M 2080 Gloss wrapfolie. Ideaal voor liefhebbers van '3M wrap folie auto' die een glanzende afwerking verkiezen. Deze folie is niet alleen prachtig, maar ook duurzaam en biedt bescherming tegen de elementen. Of je nu kiest voor een klassieke kleur of iets meer innovatief en uniek, onze 3M 2080 Gloss wrapfolie biedt de perfecte combinatie van stijl en prestatie.
3m-wrapfolie-2080-G31-Storm-grey3m-wrapfolie-2080-G31-Storm-gray-snelwrapfolie

3M-2080-G31 Wrap Film Gloss Storm Grey


Artikelcode: 2080-G31
Prijs per meter EUR 35.15
Verzendkosten: binnenland: EUR 14.85
Waarover betaal ik verzendkosten? Klik hier
Verzendkosten buitenland / shipping abroad? Klik hier
Voorraad: in voorraad

3M-2080™ Wrapfolie auto - Hoogwaardige kwaliteit voor professionele wrapping

 
Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van de 3M 2080™ Scotchprint® Car Wrap Film Serie. Deze meerlagige gegoten zelfklevende folie is perfect voor een volledige carwrap, bootwrap (yachtwrap), en zelfs interieurwrapping zoals keuken- en deurwrapping. Met deze folie kun je eenvoudig een unieke uitstraling creëren voor voertuigen en interieurtoepassingen.
 
De 3M 2080 serie maakt gebruik van geavanceerde technologieën, zoals 3M Controltac en 3M Comply, om tijd te besparen tijdens de applicatie. De folie is herpositioneerbaar, waardoor je gemakkelijk correcties kunt maken en een naadloos resultaat kunt bereiken. Dankzij de Controltac™ technologie met miljoenen minuscule glasparels op de lijmlaag blijft de folie op zijn plaats totdat je deze stevig aandrukt. De Comply™ technologie zorgt voor een luchtkanaalstructuur in de lijmlaag, waardoor je de folie zonder luchtinsluitingen kunt aanbrengen.
 
De duurzame auto wrap folie van de 3M 2080 serie hebben een permanente, maar goed verwijderbare lijmlaag. Ze bieden uitstekende opaciteit op contrasterende ondergronden en zijn bestand tegen diverse weersomstandigheden. Bovendien zijn ze kortstondig bestand tegen blootstelling aan benzine tijdens het tanken.
 
De 3M 2080 wrap film serie is speciaal ontwikkeld om complexe vormen te beplakken en laat zich gemakkelijk aanbrengen, losmaken en corrigeren. Met een breed scala aan kleuren beschikbaar, vind je altijd de perfecte match voor jouw project.
 
Belangrijkste kenmerken:
 
A-merk kwaliteitsproduct van 3M
Uiterst rekbaar en duurzaam
Luchtkanaaltechnologie voor luchtinsluitingvrije applicatie
Perfecte opaciteit op contrasterende ondergronden
Weer- en windbestendig
Bestand tegen kortstondige blootstelling aan benzine
Met Controltac™ voor eenvoudige verschuiving en positionering tijdens het wrappen
Unieke beschermende filmlaag die na montage wordt verwijderd om krassen en indrukken te voorkomen

Technische specificaties:
 
Belijming: Solvent acryl, permanent, grijs, voorzien van Controltac en Comply
Dikte: 90 micron
Rolbreedte: 152cm
Volle rollengte: 22.7 meter
Minimale afname: 2 meter
Temperatuurbestendigheid: -53°C tot +107°C
Applicatietemperatuur: +16°C
Duurzaamheid: 8 jaar
Advies voor optimaal gebruik:
 
Advies:
Reinig de ondergrond met surface cleaner voor het wrappen
Gebruik een rakel met vilt voor het verwerken van de wrapfolie.
Gebruik bij een auto eventueel magneten om de folie op te hangen.
Maak gebruik van een instelbare föhn voor het krimpen en rekken van de 3M 2080 wrap folie
Werk af met een scherp breekmes of knifeless snijtape voor een nette afwerking.
Verwijder de transparante beschermlaag na het wrappen
Let op: Minimale afname 4 meter!
Onder de 4 meter wordt achteraf € 15 toeslag in rekening gebracht.


Snelwrapfolie kortingstaffel:
5 Meter = 5% korting
25 Meter = 10% korting

Vanaf EUR 250,- -Geen verzendkosten
Meer dan 50 meter nodig? Neem contact met ons op!

<< Vorige Terug

 

 

 

Bij SnelWrapfolie begrijpen we de behoefte aan kwaliteit en veelzijdigheid. 

Daarom hebben we de 3M 2080 wrapfolie in ons assortiment opgenomen. Deze hoogwaardige folie biedt eindeloze ontwerpmogelijkheden en maakt van jouw voertuig een uniek kunstwerk op wielen. Onze webshop biedt een breed scala aan kleuren en afwerkingen, zoals glanzend, mat, geborsteld metaal, carbonvezel en nog veel meer. Hierdoor kun je je creativiteit de vrije loop laten en een persoonlijke stijl creëren die jouw eigenheid weerspiegelt.
 
Wat de 3M 2080 wrapfolie, verkrijgbaar bij SnelWrapfolie, echt onderscheidt, is de uitstekende vervormbaarheid. Dankzij de geavanceerde technologie van 3M kan de 2080 wrapfolie naadloos aansluiten op de contouren van je voertuig, zelfs op complexe vormen en oppervlakken. Geen hobbelige of gerimpelde folie meer, maar een strakke en professionele afwerking die de lijnen en kenmerken van je voertuig benadrukt.
 

Bij SnelWrapfolie geloven we ook in duurzaamheid. 

Daarom hebben we gekozen voor de 3M 2080 wrapfolie, die niet alleen een esthetische keuze is, maar ook een investering op lange termijn. Met zijn hoge kleefkracht blijft de folie stevig op zijn plaats, ongeacht de weersomstandigheden waar je voertuig aan wordt blootgesteld. Regen, sneeuw, zon of wind, deze wrapfolie blijft onwrikbaar zitten en behoudt zijn prachtige uitstraling. Bovendien is de 2080 wrapfolie bestand tegen de schadelijke effecten van UV-straling, waardoor de kleuren niet vervagen of verbleken, zelfs niet na blootstelling aan de felste zonnestralen.
 

Bij SnelWrapfolie willen we ook dat onze klanten gemak en flexibiliteit ervaren. 

Daarom bieden we de 3M 2080 wrapfolie, die volledig verwijderbaar is. Je kunt je voertuig een tijdelijke make-over geven voor speciale gelegenheden of evenementen, en wanneer je weer terug wilt naar de originele look, kun je de
 
folie gemakkelijk en zonder gedoe verwijderen. Het beste van alles is dat de lak van je voertuig onbeschadigd blijft, zodat je met een gerust hart kunt genieten van de vrijheid om je voertuig zo vaak als je wilt van een nieuwe stijl te voorzien.
 

Bij SnelWrapfolie begrijpen we dat gemak en kwaliteit hand in hand moeten gaan. 

Daarom hebben we niet alleen de beste producten, maar bieden we ook een gebruiksvriendelijke webshopervaring. Met slechts een paar klikken kun je de 3M 2080 wrapfolie in de gewenste kleur en afwerking selecteren en eenvoudig online bestellen. Onze snelle levering zorgt ervoor dat je snel aan de slag kunt met het transformeren van je voertuig.
Maar we bieden meer dan alleen hoogwaardige wrapfolies. Bij SnelWrapfolie vind je ook een uitgebreid assortiment aan accessoires en tools om je wrapproject tot in de puntjes af te werken. Van rakels en mesjes tot hittekanonnen en foliebeschermers, we hebben alles wat je nodig hebt om een professioneel resultaat te bereiken.
 

Veel gestelde vragen:

Vraag: Wat maakt de 3M 2080 wrapfolie uniek?
Antwoord: De 3M 2080 wrapfolie, verkrijgbaar bij SnelWrapfolie, onderscheidt zich door zijn uitstekende vervormbaarheid. Dankzij geavanceerde technologie kan de folie naadloos aansluiten op de contouren van je voertuig, zelfs op complexe vormen en oppervlakken. Dit zorgt voor een strakke en professionele afwerking die de lijnen en kenmerken van je voertuig benadrukt.
 
Vraag: Welke kleuren en afwerkingen zijn er beschikbaar voor de 3M 2080 wrapfolie?
Antwoord: SnelWrapfolie biedt een breed scala aan kleuren en afwerkingen voor de 3M 2080 wrapfolie, waaronder glanzend, mat, geborsteld metaal, carbonvezel en nog veel meer. Je hebt dus veel keuzemogelijkheden om de gewenste look voor je voertuig te creëren.
 
Vraag: Is de 3M 2080 wrapfolie duurzaam?
Antwoord: Ja, de 3M 2080 wrapfolie is duurzaam. Deze folie heeft een hoge kleefkracht en blijft stevig op zijn plaats, ongeacht de weersomstandigheden waar je voertuig aan wordt blootgesteld. Bovendien is de folie bestand tegen de schadelijke effecten van UV-straling, waardoor de kleuren niet vervagen of verbleken, zelfs niet na blootstelling aan de zon.
 
Vraag: Kan de 3M 2080 wrapfolie gemakkelijk worden verwijderd?
Antwoord: Ja, de 3M 2080 wrapfolie is volledig verwijderbaar. Als je je voertuig een tijdelijke make-over wilt geven voor speciale gelegenheden of evenementen, kun je de folie gemakkelijk en zonder gedoe verwijderen. De lak van je voertuig blijft onbeschadigd, zodat je keer op keer van een nieuwe stijl kunt genieten.
 
Vraag: Biedt SnelWrapfolie alleen wrapfolies aan?
Antwoord: Nee, SnelWrapfolie biedt niet alleen hoogwaardige wrapfolies, maar ook een uitgebreid assortiment aan accessoires en tools om je wrapproject tot in de puntjes af te werken. Ze hebben onder andere rakels, mesjes, hittekanonnen en foliebeschermers beschikbaar, zodat je alles hebt wat je nodig hebt voor een professioneel resultaat.
 
Vraag: Hoe kan ik de 3M 2080 wrapfolie bestellen?
Antwoord: Je kunt de 3M 2080 wrapfolie eenvoudig online bestellen via de gebruiksvriendelijke webshop van SnelWrapfolie. Met slechts een paar klikken kun je de gewenste kleur en afwerking selecteren en je bestelling plaatsen. SnelWrapfolie zorgt voor een snelle levering, zodat je snel aan de slag kunt met het transformeren van je voertuig.
 
Vraag: Is de 3M 2080 wrapfolie geschikt voor alle voertuigen?
Antwoord: Ja, de 3M 2080 wrapfolie is geschikt voor verschillende soorten voertuigen, waaronder auto's, vrachtwagens, motorfietsen en boten. Het kan worden aangebracht op vrijwel elk glad oppervlak, zolang het goed wordt voorbereid en aangebracht volgens de instructies.
 
Vraag: Hoe lang blijft de 3M 2080 wrapfolie op mijn voertuig zitten?
Antwoord: De 3M 2080 wrapfolie is ontworpen om langdurige prestaties te leveren. In ideale omstandigheden kan de folie tot wel 7 jaar meegaan. De exacte levensduur kan echter variëren, afhankelijk van factoren zoals blootstelling aan weersomstandigheden, onderhoud en gebruiksomstandigheden.
 
Vraag: Kan ik de 3M 2080 wrapfolie zelf aanbrengen?
Antwoord: Ja, de 3M 2080 wrapfolie kan door doe-het-zelvers worden aangebracht. Het is echter belangrijk om de juiste technieken en tools te gebruiken om een professioneel resultaat te bereiken. SnelWrapfolie biedt ook tutorials en tips voor het aanbrengen van de folie, zodat je het proces met vertrouwen kunt aanpakken.
 
Vraag: Biedt SnelWrapfolie installatieservices aan voor de 3M 2080 wrapfolie?
Antwoord: Ja, SnelWrapfolie biedt ook professionele installatieservices aan voor de 3M 2080 wrapfolie. Als je geen ervaring hebt met het aanbrengen van folie of als je een perfecte afwerking wilt, kun je gebruikmaken van de installatiediensten van SnelWrapfolie. Neem contact met hen op voor meer informatie.
 
Vraag: Kan de 3M 2080 wrapfolie worden gewassen en onderhouden?
Antwoord: Ja, de 3M 2080 wrapfolie kan worden gewassen en onderhouden. Het wordt aanbevolen om milde reinigingsmiddelen en zachte doeken te gebruiken om de folie schoon te maken. Vermijd agressieve chemicaliën en schurende materialen die de folie kunnen beschadigen. Door de folie regelmatig schoon te maken en goed te onderhouden, behoudt het zijn prachtige uitstraling.
 
Vraag: Is de 3M 2080 wrapfolie geschikt voor alle voertuigen?
Antwoord: Ja, de 3M 2080 wrapfolie is geschikt voor verschillende soorten voertuigen, waaronder auto's, vrachtwagens, motorfietsen en boten. Het kan worden aangebracht op vrijwel elk glad oppervlak, zolang het goed wordt voorbereid en aangebracht volgens de instructies.
 
Vraag: Hoe lang blijft de 3M 2080 wrapfolie op mijn voertuig zitten?
Antwoord: De 3M 2080 wrapfolie is ontworpen om langdurige prestaties te leveren. In ideale omstandigheden kan de folie tot wel 7 jaar meegaan. De exacte levensduur kan echter variëren, afhankelijk van factoren zoals blootstelling aan weersomstandigheden, onderhoud en gebruiksomstandigheden.
 
Vraag: Kan ik de 3M 2080 wrapfolie zelf aanbrengen?
Antwoord: Ja, de 3M 2080 wrapfolie kan door doe-het-zelvers worden aangebracht. Het is echter belangrijk om de juiste technieken en tools te gebruiken om een professioneel resultaat te bereiken. SnelWrapfolie biedt ook tutorials en tips voor het aanbrengen van de folie, zodat je het proces met vertrouwen kunt aanpakken.
 
Vraag: Biedt SnelWrapfolie installatieservices aan voor de 3M 2080 wrapfolie?
Antwoord: Ja, SnelWrapfolie biedt ook professionele installatieservices aan voor de 3M 2080 wrapfolie. Als je geen ervaring hebt met het aanbrengen van folie of als je een perfecte afwerking wilt, kun je gebruikmaken van de installatiediensten van SnelWrapfolie. Neem contact met hen op voor meer informatie.
 
Vraag: Kan de 3M 2080 wrapfolie worden gewassen en onderhouden?
Antwoord: Ja, de 3M 2080 wrapfolie kan worden gewassen en onderhouden. Het wordt aanbevolen om milde reinigingsmiddelen en zachte doeken te gebruiken om de folie schoon te maken. Vermijd agressieve chemicaliën en schurende materialen die de folie kunnen beschadigen. Door de folie regelmatig schoon te maken en goed te onderhouden, behoudt het zijn prachtige uitstraling.
 
Vraag: Is de 3M 2080 wrapfolie bestand tegen krassen en kleine beschadigingen?
Antwoord: Ja, de 3M 2080 wrapfolie is ontworpen om een zekere mate van bescherming te bieden tegen krassen en kleine beschadigingen. De folie heeft een duurzame toplaag die helpt bij het verminderen van oppervlaktekrassen en lichte schade. Het is echter belangrijk om te onthouden dat de wrapfolie niet dezelfde bescherming biedt als een dikke laklaag.
 
Vraag: Kan de 3M 2080 wrapfolie over de originele lak van mijn voertuig worden aangebracht?
Antwoord: Ja, de 3M 2080 wrapfolie kan veilig over de originele lak van je voertuig worden aangebracht. De folie beschermt de lak tegen lichte beschadigingen en kan worden verwijderd zonder de lak te beschadigen, op voorwaarde dat de originele lak in goede staat is en het voertuig correct is voorbereid voordat de folie wordt aangebracht.
 
Vraag: Kan de 3M 2080 wrapfolie worden aangepast of bijgesneden voor specifiekeontwerpen?
Antwoord: Ja, de 3M 2080 wrapfolie kan worden aangepast of bijgesneden om specifieke ontwerpen te creëren. De folie is flexibel en kan worden gesneden of gevormd om aan je ontwerpbehoeften te voldoen. Hierdoor kun je je creativiteit de vrije loop laten en unieke ontwerpen maken die passen bij je persoonlijke stijl.
 
Vraag: Kan de 3M 2080 wrapfolie opnieuw worden aangebracht als dat nodig is?
Antwoord: Ja, in sommige gevallen kan de 3M 2080 wrapfolie opnieuw worden aangebracht als dat nodig is. Dit hangt echter af van de specifieke omstandigheden en de staat van de folie en de ondergrond. Het is altijd het beste om een professional te raadplegen als je overweegt om de folie opnieuw aan te brengen om ervoor te zorgen dat dit op de juiste manier gebeurt.
 
Vraag: Biedt SnelWrapfolie garantie op de 3M 2080 wrapfolie?
Antwoord: Ja, SnelWrapfolie biedt garantie op de 3M 2080 wrapfolie. De exacte garantievoorwaarden kunnen variëren, dus het is het beste om de garantie-informatie op de website van SnelWrapfolie te raadplegen of contact met hen op te nemen voor specifieke details over de garantie op de folie.
 
Vraag: Hoe moet ik de ondergrond reinigen voordat ik de 3M 2080 wrapfolie aanbreng?
Antwoord: Het reinigen van de ondergrond is een belangrijke stap voorafgaand aan het aanbrengen van de 3M 2080 wrapfolie. Het gebruik van een speciale surface cleaner, die specifiek is ontwikkeld voor het reinigen vóór het wrappen, wordt sterk aanbevolen. Volg deze stappen om de ondergrond goed schoon te maken:
 
 • Begin met het verwijderen van vuil, stof en losse verontreinigingen van het oppervlak met behulp van een zachte doek of spons.
 • Breng de speciale surface cleaner aan op de ondergrond volgens de instructies van de fabrikant. Gebruik een zachte doek of spons om de cleaner gelijkmatig over de ondergrond te verdelen.
 • Wrijf met lichte druk over de ondergrond om vuil, vet en andere verontreinigingen effectief te verwijderen. Volg opnieuw de instructies van de fabrikant met betrekking tot inwerktijd en eventuele aanvullende reinigingsstappen.
 • Droog de ondergrond volledig af met een schone doek of laat het natuurlijk drogen voordat je de 3M 2080 wrapfolie aanbrengt.
 
Vraag: Op welke manier speelt warmte een rol bij de installatie van de 3M 2080 wrapfolie?
Antwoord: Warmte speelt een belangrijke rol bij de installatie van de 3M 2080 wrapfolie. Door het gebruik van warmte, zoals een heteluchtpistool, kan de folie soepeler en vervormbaarder worden gemaakt. Dit maakt het gemakkelijker om de folie strak om de contouren van het voertuig te wikkelen en zorgt voor een naadloze en professionele afwerking. Het toepassen van warmte helpt bij het verminderen van de spanning en het voorkomen van rimpels of bobbels in de folie tijdens het aanbrengen.
 
Vraag: Welke temperatuur moet het heteluchtpistool hebben bij het aanbrengen van de 3M 2080 wrapfolie?
Antwoord: Bij het gebruik van een heteluchtpistool voor het aanbrengen van de 3M 2080 wrapfolie is het belangrijk om de juiste temperatuurinstellingen te hanteren. Over het algemeen wordt aanbevolen om het heteluchtpistool in te stellen op een temperatuur tussen de 90°C en 110°C. Deze temperatuur zorgt ervoor dat de folie geleidelijk aan wordt verwarmd en vervormbaar wordt, waardoor het gemakkelijker wordt om de folie rond de contouren van het voertuig te rekken en aan te passen. Het is belangrijk om het heteluchtpistool in beweging te houden en de temperatuur niet te hoog in te stellen om schade aan de folie of het voertuig te voorkomen.
 
 

Waar wacht je nog op?

Stap in de wereld van voertuigpersonalisatie en laat je creativiteit de vrije loop met de ongeëvenaarde 3M 2080 wrapfolie, verkrijgbaar bij SnelWrapfolie. Transformeer je voertuig in een opvallend meesterwerk, beschermd door de beste folie op de markt. Bezoek onze webshop vandaag nog en ontdek de eindeloze mogelijkheden die de 3M 2080 wrapfolie te bieden heeft. Jouw unieke stijl wacht op je!

Hulp nodig?
Neem contact op per e-mail of bel ons rechtstreeks +31619758733


 
 • 3M
 • 3M DINOC
 • Avery
 • Hexis
 • Knifeless
 • Oracal
 • Suntek
 • SWF
 • X-film
iDeal - Snelwrapfolie PayPal - Snelwrapfolie MasterCard - Snelwrapfolie VISA - Snelwrapfolie POSTNL - Snelwrapfolie DPD - Snelwrapfolie

Copyright © 2024 snelwrapfolie.nl

Ontwerp en realisatie Make it Visual