Verrijk Je Creativiteit en kennis met Onze Kleurenwaaiers voor Wrapfolies

 
Ontdek de ultieme bron van inspiratie bij SnelWrapfolie. Onze kleurenwaaiers bieden een uitgebreid spectrum van hoogwaardige merk wrapfolies en snijfolies voor al je carwrapping en interieurprojecten. Met een focus op kwaliteit en duurzaamheid, brengen onze kleurenwaaiers de levendigheid van kleur rechtstreeks naar jouw vingertoppen. Verken vandaag nog ons assortiment en geef je projecten een verfrissende boost!

 

Avery-facade-kleurenwaaier-snelwrapfolieAvery-facade-kozijnfolie-plakken-kozijnen Avery-kozijnfolie-waaier-snelwrapfolie

Avery Facade Kleurenwaaier


Artikelcode: 402546-01
Prijs (per stuk): EUR 18.95
Verzendkosten: binnenland: EUR 14.75
buitenland: EUR 14.75
Waarover betaal ik verzendkosten? Klik hier
Voorraad: in voorraad

hoogwaardige gevelrenovaties met de Avery Façade Folie Kleurenwaaier.

 
Ontdek de mogelijke en kracht van Avery Façadefolie, de topkeuze in de vastgoedsector voor het bekleden van allerlei oppervlakken in RAL kleuren.
Met een indrukwekkende dikte van 90 micron biedt deze folie een direct droog, 1-laags, volledig dekkend kleursysteem.
De bijbehorende lijmlaag van 40 micron zorgt voor een sterke hechting op diverse ondergronden, zelfs op gebogen, onregelmatige, of beschadigde oppervlakken.


Toepbaarheid

Gebruik de Avery Façadefolie Kleurenwaaier voor de perfecte presentatie bij renovaties, restyling, modernisering, of verduurzaming van gevels en kozijnen.
Dit folie is speciaal ontworpen voor optimale prestaties buitenshuis en hecht moeiteloos aan lastige bouwsubstraten zoals aluminium, kunststof, (on)gecoat staal, of metaal.
 
Geniet van kleuren die tot wel 10 tot 15 jaar meegaan, waardoor Avery Façadefolie een duurzame en onderhoudsarme oplossing biedt voor gevelbekleding.
Maak de overstap naar folie en ontdek de voordelen boven traditioneel verf- of spuitwerk.

 

Aantal (per stuk)

<< Vorige Terug Volgende >>

  • 3M
  • 3M DINOC
  • Avery
  • Hexis
  • Knifeless
  • Oracal
  • Suntek
  • SWF
  • X-film
iDeal - Snelwrapfolie PayPal - Snelwrapfolie MasterCard - Snelwrapfolie VISA - Snelwrapfolie POSTNL - Snelwrapfolie DPD - Snelwrapfolie

Copyright © 2024 snelwrapfolie.nl

Ontwerp en realisatie Make it Visual