Bodyfence-PPF-snelwrapfolie-beschermingbodyfence-audi-transparantie-wrapfolie img-27 bodyfence-hexis-460x295 hexis-training entry-level-b

HEXIS BODYFENCE X Gloss 76cm


Artikelcode: BODYFENCEX760
Prijs per meter EUR 51.19
Verzendkosten: binnenland: EUR 14.85
buitenland: EUR 14.85
Waarover betaal ik verzendkosten? Klik hier
Voorraad: in voorraad
 

BodyFence: De Ultieme Bescherming voor Jouw Auto

 
Ontdek de BodyFence-serie van Hexis R&D: de ultieme bescherming voor de lak van jouw auto. Deze innovatieve, transparante zelfklevende films zijn speciaal ontwikkeld om jouw voertuig te beschermen tegen krassen, steenslag en schadelijke UV-stralen.
 
Dankzij de montage van deze state-of-the-art film krijgen beschadigingen geen kans meer. Je kunt zorgeloos de weg op, wetende dat je auto er altijd als nieuw uit zal zien.
 
Maar dat is nog niet alles. De BodyFence-film heeft ook een vuilafstotende werking, waardoor jouw voertuig gemakkelijker schoon te houden is. Zeg maar dag tegen urenlang poetsen!
 
En zelfs als de film onverhoopt beschadigd raakt, is er geen reden tot paniek. Onze professionele installateurs kunnen de film moeiteloos vervangen, zodat jouw auto opnieuw de optimale bescherming krijgt die het verdient.
 
Investeer in de ultieme lakbescherming en geniet van een auto die er altijd als nieuw uitziet. Kies voor de BodyFence-serie van Hexis R&D en geef jouw voertuig de bescherming die het verdient.

 

 

 

 

 


Vanaf 5 meter - 5% korting
Vanaf 25 meter - 10% korting
Vanaf EUR 200,- -Geen verzendkosten

Meer dan 25 meter nodig? Bestel op de overzichtspagina van dit product (1 stap terug)

Terug Volgende >>

 

Wil je jouw auto beschermen als nooit tevoren?

Maak kennis met de revolutionaire BodyFence-serie, speciaal ontwikkeld door Hexis R&D om jouw voertuig de ultieme bescherming te bieden. Met BodyFence hoef je je geen zorgen meer te maken over lelijke krassen, hinderlijke steenslag of schadelijke UV-stralen die je prachtige lak kunnen beschadigen.

 
Onze transparante zelfklevende films zijn ontworpen met geavanceerde technologie om jouw auto te beschermen tegen alledaagse gevaren op de weg. Of je nu in de stad rijdt, op de snelweg of off-road avonturen beleeft, BodyFence vormt een onzichtbare schildlaag die jouw lak beschermt tegen krassen en schade.
 
Maar er is meer. De BodyFence-film heeft een vuilafstotende werking, waardoor vuil, stof en vlekken minder grip krijgen op het oppervlak van jouw auto. Dit betekent minder tijd besteden aan het schoonmaken en meer tijd om te genieten van een vlekkeloos voertuig dat altijd klaar staat om te schitteren.
 
En maak je geen zorgen als de film onverhoopt beschadigd raakt. Onze professionele installateurs staan klaar om de film eenvoudig te vervangen, zodat jouw auto continu de optimale bescherming behoudt. Zo kun je vol vertrouwen de weg op en genieten van een voertuig dat er altijd als nieuw uitziet.
 
Investeer vandaag nog in de ultieme lakbescherming. Kies voor de BodyFence-serie van Hexis R&D en geef jouw auto de bescherming die het verdient.
 
  • 3M
  • 3M DINOC
  • Avery
  • Hexis
  • Knifeless
  • Oracal
  • Suntek
  • SWF
  • X-film
iDeal - Snelwrapfolie PayPal - Snelwrapfolie MasterCard - Snelwrapfolie VISA - Snelwrapfolie POSTNL - Snelwrapfolie DPD - Snelwrapfolie

Copyright © 2024 snelwrapfolie.nl

Ontwerp en realisatie Make it Visual