Wrap een meesterwerk op wielen met de HEXIS SKINTAC HX20000 Gloss Serie Wrapfolie. 

Deze hoogglans wrap folies van Hexis zijn perfect voor carwrapping. Met eenvoudige installatie, rekbaarheid en bubble-free resultaten, transformeert u uw auto in een stralend kunstwerk. De hoge kwaliteit van de Hexis 20000 serie wrapfolie geef u plezier en gemak bij het wrappen van de auto, motor, boot, camper, caravan etc.
De soepele 3D vervormbaarheid zorgt ervoor dat u in een relatief korte tijd een nieuw leven blaast in u project. 

 

 

hexis-skintac-hx20468b-ivory-gloss-1520mmhexis-skintac-hx20468b-ivoor-glans

Hexis Skintac HX20468B Ivory serie gloss


Artikelcode: HX20468B
Prijs per meter EUR 29.77
Verzendkosten: binnenland: EUR 14.85
Waarover betaal ik verzendkosten? Klik hier
Verzendkosten buitenland / shipping abroad? Klik hier
Voorraad: in voorraad

HEXIS SKINTAC HX20000 HIGH PERFORMANCE CAST FILM  1520MM BREED


Deze folie hexis 20000 serie is speciaal ontwikkeld voor het customizen van voertuigen en gladde objecten.
Het is een meerlaags gegoten PVC film voorzien van de unieke lijmlaag voor eenvoudige montage.

Hexis wrapfolie is toepasbaar op vele ondergronden zowel gebogen als vlakke toepassingen. De vervormbaarheid  en de rekbaarheid maken de folie perect geschikt voor carwrapping, boatyachtwrap, kitchenwrap etc.

De folie dient u droog te plakken en doormiddel van een instelbare warmtepistool te verwarmen tot 70 a 80 graden. Hexis wrapfolies zijn voorzien van luchtkanalen die ervoor zorgen dat u tijdens het wrappen luchtinsluitingen (luchtbellen) kunt wegwrijven. Dit doet u met een juiste rakel met vilt.
Deze serie is een gegoten (cast) vinyl, uitermate geschikt voor interieur toepassingen zoals keukens, wanden, tafels, exterieur boten, etc.
complexe ondergronden zolas bochten, bollingen en hoeken zijn zeer eenvoudig te realiseren met de Hexis High Performance Cast Films.

Twijfelt u aan de kleur?
Wij leveren verkopen complete kleurenwaaiers. klik hier


Wat is de juiste voorbereiding:


Technische specificatie cast vinyl KLIK HIER
Handleiding KLIK HIER
Brochure KLIK HIER


Vanaf 5 meter - 5% korting
Vanaf 25 meter - 10% korting
Vanaf EUR 250,- -Geen verzendkosten

Meer dan 50 meter nodig? stuur ons een mail of pas het aantal aan in uw winkelmandje

<< Vorige Terug Volgende >>

 

HEXIS SKINTAC HX20000 High Performance Cast Film: Maak van uw voertuig een meesterwerk van customizen!

Bent u op zoek naar een hoogwaardige folie om uw voertuig te transformeren? HEXIS SKINTAC HX20000 High Performance Cast Film biedt de perfecte oplossing. Hieronder vindt u enkele veelgestelde vragen en uitgebreide antwoorden om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen.
 
Vraag: Wat maakt HEXIS SKINTAC HX20000 High Performance Cast Film zo speciaal?
 
Antwoord: HEXIS SKINTAC HX20000 is een baanbrekende cast film die speciaal is ontworpen voor professioneel customizen. De meerlaagse gegoten PVC film zorgt voor duurzaamheid en kwaliteit, terwijl de unieke lijmlaag een eenvoudige en snelle installatie mogelijk maakt. Deze film is rekbaar en vervormbaar, waardoor het geschikt is voor zowel gebogen als vlakke oppervlakken. Bovendien zijn de luchtkanalen in de folie slim ontworpen om luchtinsluitingen en luchtbellen te voorkomen tijdens het aanbrengen.
 
Vraag: Welke toepassingen zijn geschikt voor HEXIS SKINTAC HX20000 High Performance Cast Film?
 
Antwoord: HEXIS SKINTAC HX20000 is veelzijdig in gebruik en perfect voor verschillende toepassingen. Of u nu uw auto, boot, keuken of andere gladde objecten wilt customizen, deze folie is de ideale keuze. Zowel interieur- als exterieurprojecten kunnen worden aangepakt met deze film. Het biedt een naadloze en professionele afwerking, zelfs op complexe ondergronden.
 
Vraag: Is het aanbrengen van HEXIS SKINTAC HX20000 High Performance Cast Film eenvoudig?
 
Antwoord: Ja, de installatie van HEXIS SKINTAC HX20000 is eenvoudig, vooral dankzij de unieke lijmlaag en luchtkanalen. Volg de aanbevolen droge installatiemethode en gebruik een instelbaar warmtepistool om de folie tot 70 tot 80 graden te verwarmen. Dit zorgt voor optimale rekbaarheid en hechting. Gebruik een juiste rakel met vilt om luchtbellen weg te wrijven en een perfecte installatie te garanderen.
 
Vraag: Kan ik mijn creativiteit de vrije loop laten met HEXIS SKINTAC HX20000 High Performance Cast Film?
 
Antwoord: Absoluut! HEXIS SKINTAC HX20000 is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, texturen en afwerkingen. Hierdoor kunt u uw voertuig volledig aanpassen aan uw persoonlijke stijl en voorkeuren. Of u nu gaat voor een gedurfde en opvallende look of juist voor een subtiele en elegante uitstraling, de mogelijkheden zijn eindeloos met HEXIS-folie.

Vraag: Hoe duurzaam is HEXIS SKINTAC HX20000 High Performance Cast Film?
 
Antwoord: HEXIS SKINTAC HX20000 is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt uitstekende duurzaamheid. De cast film is bestand tegen extreme weersomstandigheden, UV-straling en dagelijkse slijtage. Hierdoor behoudt uw voertuig zijn prachtige uitstraling, zelfs na jarenlang gebruik.
 
Vraag: Kan ik HEXIS SKINTAC HX20000 High Performance Cast Film zelf verwijderen?
 
Antwoord: Ja, de folie is ontworpen om eenvoudig te worden verwijderd zonder schade aan het oppervlak achter te laten. Gebruik een instelbaar warmtepistool om de folie te verwarmen en gebruik vervolgens een rakel om de film voorzichtig van het oppervlak af te trekken. Het is echter altijd aanbevolen om de instructies van de fabrikant te volgen en indien nodig professionele hulp in te schakelen.
 
Vraag: Biedt HEXIS SKINTAC HX20000 High Performance Cast Film ook bescherming voor het voertuig?
 
Antwoord: Ja, naast het transformeren van de uitstraling van uw voertuig biedt HEXIS SKINTAC HX20000 ook een beschermende laag. De film beschermt de originele lak tegen krassen, steenslag en andere mogelijke schade. Hierdoor blijft uw voertuig er langer als nieuw uitzien.
 
Vraag: Is HEXIS SKINTAC HX20000 High Performance Cast Film geschikt voor professionele toepassingen?
 
Antwoord: Zeker! HEXIS SKINTAC HX20000 wordt veel gebruikt door professionals in de carwrapping-industrie vanwege de uitstekende kwaliteit en prestaties. Het is gemakkelijk aan te brengen en levert consistente resultaten op, waardoor het een favoriete keuze is voor professionele customizers.
 
  • 3M
  • 3M DINOC
  • Avery
  • Hexis
  • Knifeless
  • Oracal
  • Suntek
  • SWF
  • X-film
iDeal - Snelwrapfolie PayPal - Snelwrapfolie MasterCard - Snelwrapfolie VISA - Snelwrapfolie POSTNL - Snelwrapfolie DPD - Snelwrapfolie

Copyright © 2024 snelwrapfolie.nl

Ontwerp en realisatie Make it Visual