Wrapfolie Omega Skinz Glans

Wrapfolie Omega Skinz glans is een hoogwaardige zelfklevende plakfolie die oppervlakken 3D transformeert met een indrukwekkende hoogglansafwerking. Omega Skinz wrapfolie is geschikt voor alle voertuigen, motoren, boten  en meer. Omega Skinz staat bekend om zijn eenvoudige installatie en duurzaamheid.
os-717-152 01

Omega Skinz End of Decay


Artikelcode: OS-717-152
Prijs per meter EUR 28.94
Verzendkosten: binnenland: EUR 14.85
Waarover betaal ik verzendkosten? Klik hier
Verzendkosten buitenland / shipping abroad? Klik hier
Voorraad: in voorraad

OMEGA-SKINZ wrap serie -3D Vervormbare Flexibele Wrap film

Meerlagig gegoten - herpositioneerbare lijm met onzichtbare luchtkanalen

High performance GEGOTEN wrapfilm voor lange-termijn-toepassingen met een uitstekende dimensionele stabiliteit en goede vervormbaarheid, voor toepassingen op vlakke en licht gebogen oppervlakken, met of zonder klinknagels, ontworpen voor volledige en gedeeltelijke voertuigwraps. OMEGA-SKINZ™ wrap serie is extreem vervormbaar en is ideaal voor automotive-, industriële en marinetoepassingen.

Dit product kan snel probleemloos aangebracht worden dankzij het ICS™ luchtkanaalsysteem, waardoor lucht tijdens de montage gemakkelijk onder de wrapfilm uit geduwd kan worden.
De permanente herpositioneerbare lijm laat, dankzij zijn lage initiële tack, een gemakkelijke herpositionering tijdens de montage toe. Dankzij het ICS™ luchtkanaalsysteem is het patroon/structuur van de kanalen onzichtbaar voor en na de montage. Na de montage moeten alle randen en uitgerekte zones door hitte gefixeerd (post-heating/doodgefohnd) worden bij een temperatuur van 100 -105°C.


INTERESSANTE EIGENSCHAPPEN

 • Onzichtbare luchtkanalen in het lijmoppervlak. Dit zorgt ervoor dat de structuur van de luchtkanalen niet zichtbaar zijn na montage.
 • Stevige en stabiele folie voor probleemloos monteren op grote oppervlakken zoals bijvoorbeeld rompen van jachten en motorkappen. Maar de film wordt als boter zo zacht wanneer warmte wordt toegevoegd.
 • Lichtgrijs gepigmenteerde lijmlaag zodat kleuren opaak blijven en de ondergrond niet ’doorbloedt waardoor de kleur van de folie veranderd.
 • Unieke realistische kleurenuitstraling alsof het autolak betreft.
 • Geen ’plastic-folie effect’.
 • Schone verwijdering.
 • Ideaal toepasbaar op auto’s, motoren, jachten, jetski’s, kozijnen, deuren, kasten, boeiboorden, enz.

CONSTRUCTIE
OMEGA-SKINZ™ wrapping film is anders opgebouwd dan veel conventionele films. Zo bestaat OMEGA-SKINZ wrapping film uit meerdere lagen (MLS) die foliespanningen opvangen tijdens het extreem rekken en vervormen. De bovenste laag bestaat meestal uit een transparante PVC film, die voor extra kleurdiepte zorgt. OMEGA-SKINZ wrapping film wordt als een 2-pass of 3-pass systeem gegoten, waardoor de meerdere lagen uiteindelijk één homogene laag wordt. Dit zorgt voor een sterke stabiele film tijdens het verwerken, maar extreem zacht en flexibel is wanneer het verwarmd wordt met een hittepistool
of infraroodlamp. Beide eigenschappen zijn ideaal voor zowel grote oppervlakken alsook complexe vormen zoals bumpers, spoilers en deurklinken.
 

Type Meerlagig gegoten pvc film
Dikte 100-140 micron
Lijmlaag OS-ICS-21™ solvent met onzichtbare luchtkanalen. Herpositioneerbaar permanent, grijs gepigmenteerd.
Levensduur buiten (verticaal) Tot 6 jaar
Rolbreedte 152 cm
Rollengte 20 meter
   

* Kan variëren; is afhankelijk van kleur en zone. Meer informatie vindt u op ons document 'Applicatie-Richtlijnen'.REINIGEN:
Voor een diepe reiniging en perfecte hechting adviseren wij nadrukkelijk om de Sott Surface cleaner te gebruiken. Deze cleaner zorgt in een handomdraai voor een uitstekende schone ondergrond waar de folie maximaal kan hechten.
Tijdens het schoonmaken droogt de cleaner snel op en wordt diep vuil verwijderd. 


RAKEL TIPS:
1: Luchtbelletjes voorkomen
OMEGA-SKINZ™ wrapping film heeft bijzonder kleine luchtkanalen. Hierdoor dient de installateur zorgvuldig te rakelen en met de juiste druk. Verkeerde druk kan kleine luchtbelletjes of -strepen veroorzaken. Geen nood. Deze trekken weg. Maar dit kan je voorkomen.
Zorg voor een medium harde rakel en gebruik een dunne velours buffer. De beste zijn: SOTT™ Velours 500-045 of de SOTT™ WrapEdge 500-037.

2: krasjes voorkomen
KRASSEN kunnen ontstaan in de glanzende films bij het gebruik van de verkeerde buffers. Veel buffers zijn te hard of bevatten scherpe weefsels. Gebruik hiervoor bovengenoemde buffers. Indien je zéker geen krassen wilt: maak de SOTT™ WrapEdge 500-037 (deze is van natuurlijke Alcantara) nat met water en een beetje zeep.

 

 


Vanaf 5 meter - 5% korting
Vanaf 25 meter - 10% korting
Vanaf EUR 250,- -Geen verzendkosten

Meer dan 50 meter nodig? stuur ons een mail of pas het aantal aan in uw winkelmandje

<< Vorige Terug Volgende >>

 • 3M
 • 3M DINOC
 • Avery
 • Hexis
 • Knifeless
 • Oracal
 • Suntek
 • SWF
 • X-film
iDeal - Snelwrapfolie PayPal - Snelwrapfolie MasterCard - Snelwrapfolie VISA - Snelwrapfolie POSTNL - Snelwrapfolie DPD - Snelwrapfolie

Copyright © 2024 snelwrapfolie.nl

Ontwerp en realisatie Make it Visual