Auto Onderdelen Wrappen: Bescherming en Stijl voor Je Voertuig

Het wrappen van auto-onderdelen is de ultieme manier om je voertuig te beschermen tegen krassen, UV-stralen en alledaagse slijtage, terwijl je tegelijkertijd je auto een persoonlijk tintje geeft. Wij delen graag met u waarom je zou overwegen om auto-onderdelen te wrappen, welke voordelen het biedt, de kosten, materialen en het proces achter deze opvallende transformatie.

Waarom Auto-Onderdelen Wrappen?

Je auto wrappen is de perfecte manier om je voertuig te onderscheiden van de massa. Of je nu je bumper, spiegels, autodak, of andere onderdelen wilt wrappen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het biedt niet alleen bescherming tegen krassen en UV-stralen, maar stelt je ook in staat om je auto te personaliseren met opvallende kleuren en structuren.

Voordelen van auto's wrappen

 1. Bescherming: Wrappen biedt een stevige beschermingslaag voor de originele lak van je auto, waardoor deze wordt beschermd tegen steenslag en krassen.
 2. UV-stralen: Het beschermt je voertuig tegen schadelijke UV-stralen, waardoor de lak langer meegaat en de kleur behouden blijft.
 3. Voordelen: Met een scala aan kleuren en materialen, van glanzend vinyl tot stoer carbonvezel en matte afwerkingen, kun je de look van je auto volledig transformeren.

 

 Auto onderdelen wrappen

Kosten van auto onderdelen wrappen

De kosten van het wrappen van auto-onderdelen variëren afhankelijk van het specifieke onderdeel en het materiaal dat je kiest. Over het algemeen zijn de prijzen redelijk. Een bumper wrappen kan bijvoorbeeld variëren van €250 tot €600, terwijl het wrappen van spiegels meestal tussen €50 en €150 kost. Voor een dakwrap kun je rekenen op een prijs tussen de €300 en €600.

Verschillende wrap materialen

 • Wrapfolie: Dit is een populaire keuze vanwege zijn duurzaamheid en veelzijdigheid. Wrapfolie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en structuren en biedt bescherming tegen weersinvloeden.
 • Carbon Fiber: Voor een sportieve uitstraling is carbonvezel een uitstekende keuze. Het geeft een unieke textuur aan je auto-onderdeel en biedt ook bescherming.
 • Matte Finish: Matte wraps geven je voertuig een stijlvolle, eigentijdse uitstraling en zijn perfect voor liefhebbers die van een matte look houden.
   

Het wrap proces

Het wrappen van auto-onderdelen omvat verschillende stappen, waaronder reiniging, voorbereiding, het aanbrengen van de wrap en het afwerken. Het is aan te raden om dit door ons professioneel team te laten (mits u handig genoeg bent) om het beste resultaat te bereiken. Het proces verschilt van een volledige auto wrap omdat het specifiek gericht is op individuele onderdelen.

Duurzaamheid en onderhoud wrapfolie

Een goed aangebrachte wrap kan tot enkele jaren meegaan, afhankelijk van de kwaliteit van het materiaal en de blootstelling aan elementen. Regelmatig wassen en waxen helpt de levensduur te verlengen. Als er schade optreedt, kunnen wij dit opnieuw voor u behandelen en wrappen.

Het wrappen van auto-onderdelen biedt een fantastische kans om je voertuig te beschermen en te personaliseren. Ontdek de mogelijkheden bij Snelwrapfolie en geef je auto een unieke uitstraling. Neem contact met ons op voor vragen en aan vullende informatie

 

Veelgestelde Vragen over auto onderdelen wrappen:

 

Zijn er bepaalde auto-onderdelen die niet gewrapt kunnen worden?

Over het algemeen kunnen de meeste auto-onderdelen worden gewrapt, maar sommige complexe vormen kunnen uitdagender zijn.

Hoe verschilt het wrappen van auto-onderdelen van een volledige auto wrap?

Het wrappen van auto-onderdelen richt zich op specifieke delen van de auto, terwijl een volledige wrap de hele auto bedekt.

Kan ik de wrap zelf aanbrengen of heb ik een professional nodig?

Het wordt aanbevolen om een professional in te schakelen om de beste resultaten te garanderen, maar bent u handig en heeft u geduld dan kunt u een prachtig resultaat behalen.

Is het mogelijk om een wrap te verwijderen zonder schade aan de originele verf?

Ja, een professionele verwijdering kan doorgaans worden uitgevoerd zonder de originele verf te beschadigen.

Hoe lang duurt het om een specifiek auto-onderdeel te wrappen?

De tijd varieert afhankelijk van het onderdeel en de complexiteit, maar de meeste enkelvoudige onderdelen kunnen in enkele uren worden gewrapt.

 • 3M
 • 3M DINOC
 • Avery
 • Hexis
 • Knifeless
 • Oracal
 • Suntek
 • SWF
 • X-film
iDeal - Snelwrapfolie PayPal - Snelwrapfolie MasterCard - Snelwrapfolie VISA - Snelwrapfolie POSTNL - Snelwrapfolie DPD - Snelwrapfolie

Copyright © 2024 snelwrapfolie.nl

Ontwerp en realisatie Make it Visual