Keukenswrappen

heeft vast wel eens gehoord van iemand wij hebben onze keuken laten wrappen. Waarschijnlijk Als u nog niet enthausiast genoeg bent keukens wrappen is een ander woord voor uw keuken in te pakken met folie.
Met keukens plakken en wrappen wordt bedoeld dat uw keuken geheel wordt voorzien van een nieuwe kleur. De mogelijkheden lopen enorm uiteen denk bijvoorbeeld aan de trend van dit moment mat wit naar mat zwart. Wij wrappen dagelijks keukens in allerlei kleuren en structuren. De folies die wij hiervoor gebruiken zijn van zeer hoge kwaliteit wat garandeert dat u jaren lang plezier hebt van uw nieuwe keuken.
De wrapfolie die wij toepassen zijn bijvoorbeeld houtstructuren en betonstructuren die niet van echt te onderscheiden zijn. Een keuken laten wrappen geeft zoveel voordelen!
Uw keuken hoeft niet afgebroken te worden, er hoeft niet geschuurd en geschilderd te worden. Wij werken geheel schoon en u heeft in no-time een nieuwe keuken door een vakkundig bedrijf Snelwrapfolie.nl Wilt u meer informatie over keukenswrappen laat het ons weten en neem contact met ons op!

Voorbeelden van folies

Op deze pagina ziet u onze gerealiseerde en opgeleverde keukens.
Voorbeelden keukens en reviews
De voorbeelden die u ziet lopen uiteen van verandering in kleuren en het wrappen van keukens in houtpatroon. Ook ziet u foto's van keukens waar wij het werkblad wrappen. Dit behoort tot één van onze specialiteiten het wrappen van werkbladen is een andere ingreep omdat wij de keukenkraan en de kookplaat moeten verwijderen. Daarnaast snijden wij de oude kit eruit en lamineren / wrappen wij het oude werkblad met de nieuwe toplaag. Deze speciale werkbladfolie die wij daarvoor leveren heeft een krascoating en is dus krasbestendig. Als wij het werkblad hebben gewrapped dan monteren wij de kookplaat en de kraan weer terug. Daarnaast kitten wij het nieuwe werkblad opnieuw af gaaf he!

 

Powered by Website Baker